پیشگفتار 9
مقدمه. 11
غذانامه. 13
باب اول 17
آمادگی برای خوردن و آشامیدن 17
تفکر.
جویدن صحیح
طول غذا خوردن 19
حجم غذا 19
تخلیط غذایی 20
تعداد وعده های غذایی 21
تعداد میان وعده ها 21
چه میان وعده ای انتخاب کنیم؟. 23
آب و نوشیدنی ها 24
باب دوم. 26
ارتباط غذا با سایر فعالیت های جسمانی نفسانی 26
وضعیت فردی. 26
وضعیت محیط. 26
خواب. 27
فعالیت جسمانی 28
آداب غذا و آداب جنسی 29
باب سوم. 30
انتخاب غذا 30
طبقه بندی بر اساس کیفیت. 31
غذاییت. 31
غلظت. 32
کیفیت خلط حاصل 33
منابع 34
https://drive.google.com/file/d/1zxmHXbE4f4y1-_A_7ZNqx276n3L1byJe/view?ts=5dbdbedd
غذا ,وعده ,جسمانی ,های ,میان ,ای ,و آداب ,میان وعده ,حاصل 33منابع ,33منابع 34 ,خلط حاصل
درباره این سایت