محل تبلیغات شما

پیشگفتار 9

مقدمه. 11

غذانامه. 13

باب اول 17

آمادگی برای خوردن و آشامیدن 17

تفکر.

جویدن صحیح

طول غذا خوردن 19

حجم غذا 19

تخلیط غذایی 20

تعداد وعده های غذایی 21

تعداد میان وعده ها 21

چه میان وعده ای انتخاب کنیم؟. 23

آب و نوشیدنی ها 24

باب دوم. 26

ارتباط غذا با سایر فعالیت های جسمانی نفسانی 26

وضعیت فردی. 26

وضعیت محیط. 26

خواب. 27

فعالیت جسمانی 28

آداب غذا و آداب جنسی 29

باب سوم. 30

انتخاب غذا 30

طبقه بندی بر اساس کیفیت. 31

غذاییت. 31

غلظت. 32

کیفیت خلط حاصل 33

منابع  34

https://drive.google.com/file/d/1zxmHXbE4f4y1-_A_7ZNqx276n3L1byJe/view?ts=5dbdbedd

 

کتاب مرهم مهر - مجموعه اشعار مجید نیمروزی - انتشارات چوگان

کتاب تشریح انتشارات چوگان

تشریح و منافع الاعضاء از دیدگاه طب ایرانی اسلامی

غذا ,وعده ,جسمانی ,های ,میان ,ای ,و آداب ,میان وعده ,حاصل 33منابع  ,33منابع  34 ,خلط حاصل

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها